Редактор: e-mail: Кадър бТВРазбрах, че е загинал българин при експлозията в Мадрид

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВРазбрах, че е загинал българин при експлозията в Мадрид
Коментари Харесай

Цветомир Иванов от Мадрид: Загиналият българин при взрива се казва Стефко, на другия ден е щял да има рожден ден

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Разбрах, че е умрял българин при детонацията в Мадрид от българската група във фейсбук. За момента се знае, че се споделя Стефко. В момента българската група се пробва да се свърже с околните му, в случай че имат нужа от нещо, в случай че имат потребност от помощ,. Доколкото разбрах, на идващия ден е щял да има рожден ден. Никой няма друга информация за него, досега не можах да схвана нищо повече. Готов съм да окажа морална помощ.

Това сподели за „ Тази заран “ по бТВ българинът Цветомир Иванов, който живее в Мадрид и сега на гърмежа е работел наоколо.

Чух мощен гръм, чух мощен звук отдалеко, чухме екот от гърмежа, само че не му обърнахме внимание, не знаехме, че се случва на тази улица, тъй като имахме друга работа. Когато излязох с колата, видях запушване, пожарни, полиция, всее ощ не знаех какво се случва. Разбрах, когато бях на към 30-40 км оттова. Обади ми се мой другар, да ме пита зная ли какво се е случило, споделих, че не знам. Влязох във фейсбук и видях, че е направена група с хора, които са подготвени да оказват помощ, в случай че има потърпевши. Имаше хора, които предлагаха стая от жилището си, в случай че някой е останал без дом, предлагаха храна, одеяла, всичко належащо. Това са испанци, които се оптват да оказват помощ на своите сънародници, сподели още Цветомир Иванов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР